#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dissabte, 4 d’octubre del 2014

Proposta de butxaca número 6. · el kit tatuador d'emergència.


Tenim uns bolígrafs de gel que són una autèntica virgueria! Pinten sobre les pedres i ens permeten fer uns dibuixos delicats i vibrants. També pinten sobre la pell, dibuixant uns motius brillants i plens de colors. Aquest estiu els vàrem portar amunt i avall dins el nostre estoig de #pintapedrers, i durant alguns viatges en tren ens van omplir el temps i el cos.

La humanitat ha utilitzat el cos com a suport, com a tela des de temps immemorables, sempre amb diferents finalitats: embellir, intimidar, mostrar respecte, un status social o poder adquisitiu. Les possibilitats estètiques i les tècniques emprades són gairebé infinites: temporal, efímer, permanent, dolorós o indolor. 

Pintar el cos és una excusa per a descobrir-lo: el tacte, la temperatura, les formes que dibuixen els osssos i la musculatura... però també és una excusa per a mostrar-lo, durant i després. 

L'estoig i el viatge en tren.

Un conillet.

Ella em pinta a mi.

I jo la pinto a ella.

Motius.

Flors i patrons.

Un gatet.

El cos sempre ens acompanya, de manera que és un dels millors i més accessibles escenaris creatius. Portar uns bolígrafs de gel (no-tòxics) a sobre ara que encara fa bo i la pell és accessible és un petit gran recurs creatiu que ens pot regalar hores de diversió i entreteniment.

Setembre del 2014. Sis anys i mig, gairebé set.

Si us ha agradat aquesta entrada no us podeu perdre...




4 comentaris:

  1. Uns tatuatges preciosos amb aquest acoloriment tant brillant! M'encanta la foto dels dos braços junts. Una molt bona proposta de butxaca! Petons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els tatuatges són un recurs que ha donat moltíssim de si! A part, el cos sempre el portes a sobre, així que només has d'agafar uns quants bolígrafs!
      Petons de colors!

      Elimina
  2. Que maco Àngela! M'encanta tot el que feu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies roselles! Intentem passar-nos-ho el millor possible!

      Elimina

Digues la teva!