#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dissabte, 20 de setembre del 2014

Vidre i pintura (ampolles reciclades DIY).


Disposar dels materials artístics a voluntat és sempre una font d'inspiració i motivació. En aquest sentit, l'accés lliure a la pintura ens ha proporcionat grans idees. Un dia en Biel em va demanar si necessitava una ampolleta de vidre que hi havia a la cuina i que jo havia rentat, quan li vaig dir que la podia agafar, va començar a barrejar la pintura dins l'ampolla i a abocar-la sobre el quadre que hi havia al balcó. Quan va estar, l'ampolla estava molt bonica. 

Inspirada pels colors i formes de la pintura dins l'ampolla, vaig posar-la sobre la taula amb una altra ampolla i pintura. La de l'esquerra és la que havia fet servir en Biel.

El procés d'abocar la pintura i veure com llisca pel vidre és molt suggerent: es dibuixen formes i colors. Una manera més de permetre a la casualitat participar en el procés creatiu.

No deixar part de vidre sense pintura va resultar ser una motivació afegida.

Els pots de pintura amb aplicador ens han sigut de gran ajuda per a aquesta part del procés.

Així és com van quedar.

Les formes i els colors es barregen lleugerament.

Com que l'ampolla tenia un gruix considerable de pintura a l'interior, vam aprofitar-la per al nostre quadre col·laboratiu.

Simple i deliciosa. Després, vam deixar les ampolles un dia cap per avall sobre una tapadora de plàstic a fi que la pintura sobrant baixés i sortís. I vam deixar-ho assecar per tres dies.

Tres dies després, amb l'interior ben sec, vaig netejar la boca de l'ampolla amb un drap humit.

Amb una mica de llana i la pistola de silicona vaig posar-hi uns detalls.

Simplement enganxant la llana a la base amb la silicona i amb molta cura en algun punt de l'exterior per on volia que passés.

Aquest és l'aspecte de les ampolles ja acabades.

I així és com llueixen.

Com veieu, reciclar és preciós. En els gerrets hi hem posat espígol, la idea és tenir-hi flors seques, no us recomano posar-hi aigua ja que possiblement la pintura es diluiria.

Setembre del 2014. Sis anys i mig.

Si t'ha agradat aquesta entrada no et pots perdre...





2 comentaris:

  1. Vestir per dins unes ampolles de pintura i jugar a tapar-ne tots els racons ha de ser divertidíssim! I a més, vestir-les per fora amb llana forma una gran combinació. Us han quedat molt i molt boniques! No dubtis que quan gosem treballar amb vidre ho farem: des de que a casa hem descobert els "regalims" de pintura que els posem per tot arreu on podem... Molts petons

    ResponElimina
  2. Quina bona idea! i sembla facileta a veure si m'animo i demà ho provem
    Ptns

    ResponElimina

Digues la teva!