#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 22 de desembre del 2013

Decoració de nadal * fàcil * ràpida * econòmica *


Haureu notat que hem estat callats últimament: el dia 2 de desembre en Biel va patir una peritonitis, el van haver d'operar i hem passat gairebé tres setmanes a l'hospital. A data d'avui està gairebé recuperat al
100% (això sí, ha de fer una mica de bondat). Ha sigut una lliçó que ens ha donat la vida, hem conegut a un munt de gent fantàstica, i hem après un munt de coses, però sobretot hem recordat que hem de gaudir cada dia i que la salut, la família i els amics són el més important i s'han de cuidar.

Donades les circumstàncies, la nostra decoració de nadal ha sigut senzilla, amb materials que teníem a casa. Algunes coses les hem fet a l'hospital, petites coses que podia dur dins el bolso en les anades i vingudes entre casa i l'hospital. D'aquesta manera, hem pogut mantenir l'esperit que any rera any caracteritza les nostres propostes de decoració nadalenca: no cal dedicar-hi molt de temps, grans i petits us ho passareu de fàbula fent-les, es poden fer amb objectes que teniu a casa i són econòmiques.

- Pessebre.

Què us semblaria fer un pessebre amb pinces de la roba? Nosaltres hem aprofitat el pessebre que vam crear amb rotlles de paper i hi hem afegit alguns pastorets i pastoretes fets amb pinces de la roba.

Vam decorar les pinces d'estendre amb washi tape i retoladors permanents. Les possibilitats són gairebé infinites: robes, teles, gomets...


- Decoració per a l'arbre de nadal.

Hem fet anelles de llana per a penjar a l'arbre. Les hem fet amb una caixa de cereals i reciclant les llanes que amb les que vam jugar a la seva festa d'aniversari.

Amb una capsa de cereals i llanes vam fer els ornaments per a l'arbre de Nadal. Li dónen un toc càlid al nostre arbre.


- Escena de naixement.

Amb unes xeringues de l'hospital, tirites i gases vam fer un petit naixement que hem deixat a l'hospital com a regal.


Aquestes són les nostres petites decoracions DIY de Nadal. Potser al llarg de les festes anem improvisant-ne algunes més...

Si us ha agradat aquesta entrada, us encantarà…

Desembre del 2013. Sis anys.

Decoració de Nadal del 2011
Decoració de Nadal del 2012
Boletes nadalenques - Manetes i cosetes
Arbres de Nadal de Feltre - Buggy and Buddy
Blocs decoratius de fusta casolans per a l'arbre de Nadal - Babble Dabble Do

11 comentaris:

  1. Quines idees tan genials !!! Nosaltres també hem de muntar el nostre particular " arbre " així que me les apunto, que estava buscant propostes d'aquest estil , que bé, ens has inspirat com sempre !!!
    Moltes gràcies per compartir-ho.
    Que passis unes Festes ben boniques !! Bon Nadal !!
    Una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ^ ^ Que ràpida! Ara tot just acabava de detectar que m'havia passat de comentar les fotos i estava retocant l'entrada, que bé!
      Nosaltres sempre busquem fer cosetes casolanes i low cost. Així ens ho passem bé, ens entretenim i l'economia familiar ho agraeix. A part, trobo que l'arbre queda moníssim!
      Un petó gegant per a tots vosaltres, i que passeu aquests dies en companyia dels que més us estimen (i us estimeu)!

      Elimina
    2. Ostres, és clar, jo ni ho havia llegit, quin greu !! segur que en Biel millora moltíssim a casa, és on es guareixen els mals amb més amor i per tant, amb més efectivtat.
      Ja hem fet els guarniments !!!

      Elimina
  2. Quines idees més maques! Sí, el temps a l'hospital passa a poc a poc i dóna per fer moltes coses, senzilles i meravelloses com les que heu fet! I tot això ajuda a posar-se millor! Les millores del Biel i que tingueu tots un molt bon nadal!!! petonets, Inês

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quanta raó, Inês! Les hores dins l'hospital són elàstiques i s'estiren… aquestes propostes senzilles, fetes amb objectes quotidians ens han distret, i ens han ajudat a evadir-nos a estones. En Biel mica en mica es va sobreposant… i nosaltres també. Molts petons i felices festes a tots!

      Elimina
  3. M'alegra veure que esteu una altra vegada en actiu i recuperats. Us hem trobat a faltar! És genial que hàgiu omplert el temps a l'hospital amb projectes creatius! Molt bones festes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem omplert les hores a l'hospital de mil maneres, i no et pensis pas, que també ens hem tret un màster en maquinetes i televisió… de fet, ara no sé trobar els canals a la tele de casa, normés recordo els de l'hospital! Espero, en breu, trobar temps per a endreçar els pensaments, els sentiments, i explicar-vos algunes d'aquestes propostes amb més detall. Un petó enorme i bones festes!

      Elimina
  4. Quin l'ensurt que heu passat!!! Com moltes altres persones, sé el patiment de tenir un fill a l'hospital i us felicito que tot hagi passat.
    Una forta abraçada!
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la veritat és que ara en podem fer broma, i així ho madurem i ho païm tot plegat, però alguns moments han sigut durs i complicats. Els sentiments s'intoxiquen de melancolia, el dolor creix dins teu… i alhora la logística familiar es complica fins a l'infinit. Recordo tenir unes ganes immenses de plorar però no ser-ne capaç. Ara ja ho veig tot diferent: aquest any ja ens ha tocat la loteria: serem a casa per Nadal.
      Molt bones festes i petonets de Nadal!

      Elimina
  5. Ostres, quin ensurt! m'alegro que ja estigui bé. El essebre una passada, m'encanta!

    ResponElimina

Digues la teva!